Camping La Chaize

 

0001

 

Camping La Chaize is een gemoedelijke, ruime, rustieke, kindvriendelijke en vooral een gezellige familiecamping in Gouttières, in de Auvergne, het prachtige hart van Frankrijk ! Onze boerencamping is rustig en landelijk gelegen en beschikt over zeer ruime kampeerplekken en keurig sanitair. Op mini camping La Chaize hebben we plaatsen voor caravans, tenten en campers.

Wij zijn een ideale camping voor de wat kleinere kinderen, we hebben een zwembad, een trampoline, zandbak en er is genoeg buitenspeelgoed. Ook hebben wij een recreatieruimte waar het heerlijk koel is in de zomer of waar de kinderen kunnen spelen bij slecht weer.

Huisdieren zijn bij ons van harte welkom !

 

Onze camping a la ferme is dit jaar geopend van juli tot en met oktober. In het voorjaar en de zomer heeft de streek een fantastische bloemenpracht dankzij het vulkaangesteente. In het naseizoen is de Auvergne ook prachtig,  u kunt genieten van de mooie kleuren die de herfst te bieden heeft. U bent van harte welkom !

Voor informatie over onze mooie camping, de verhuurtenten (safaritenten), de omgeving of de tarieven verwijzen we u naar kopjes in de menubalk.
Mocht u vragen hebben of willen reserveren, mail of bel ons gerust !

social_facebook_box_blue